2013-10-26 18:24 #0 av: SaaraE

Hoppsan! Rätt vad det är dyker det upp ett popupfönster där det står att du fått en medalj! Då ska du vara stolt, du har nämligen fått en av iFokus alla utmärkelser tack vare din aktivitet här! Denna artikel är skriven av iFokus support och ska förklara vad medaljerna innebär.

Du surfar runt, skriver, klickar på länkar och annat man kan hitta på här på iFokus. Så får du ett popupfönster framför ansiktet. En medalj!


Dessa medaljer kan dyka upp vart som helst, det är helt enkelt utmärkelser för din aktivitet på iFokus! Exakt vad du måste göra för att få dem tänker jag inte avslöja (jag vet själv inte mer än de jag fått!) utan det får ni helt enkelt reda på när de kommer. Det är bara att fortsätta att vara aktiv som vanligt, så kommer du förr eller senare bli belönad för det.

På din personliga sida kan du hitta de medaljer du fått, på en alldeles egen flik. De du fått är dessutom klickbara, så du kan klicka på dem och se vad du fått dem för i popupfönstret som kommer upp. Du kan även se andras medaljer på samma ställe på deras personliga sida, men de är dock inte klickbara. Medaljerna fyller ingen annan funktion än att visa på din aktivitet på iFokus, som en rolig grej helt enkelt!