Övriga artiklar

Sajtvärdens "historia"

2014-03-04 12:43 #0 av: SaaraE

Har fått några kommentarer om mitt sätt att driva sajten samtidigt som jag själv har ett dåligt mående. Tänkte förklara lite här nedan hur jag tänker kring detta. Främst handlar det om att min blogg är länkad från min sida här och på så sätt har några av er varit inne och läst där.

Till en början vill jag bara säga att det stämmer, jag mår dåligt. Är djupt nere i min ätstörning, har även andra diagnoser inom psykiatrin och neuropsykiatrin som gör att jag gått sjukskriven sedan 2009.

Saken är den att jag tänker att jag har en nytta av att veta hur saker och ting kan kännas. Att vara sjuk, leva på ett annat sätt själv än det man lär ut till andra tycker inte jag något fel. Jag har en kunskap inom detta område efter alla år som inlagd inom psykiatrin, boende på behandlingshem, dagvårdsverksamheter osv. Det är kunskap som jag gärna vill ta tillvara på och om det kan hjälpa någon själ här inne så delar jag gärna med mig.

Så jag tänker fortsätta med detta och förhoppningsvis är det någon som uppskattar mig för det vi försöker skapa här inne. Jag kan inte behandla någon, göra någon frisk eller veta allt kring detta ämne. Med mig har jag bara mina egna erfarenheter av vården och personer jag träffat genom åren. Det får verka lustigt att skriva artiklar, inlägg och svara på frågor kring hur man blir frisk medan jag själv gör tvärt om i min vardag. Men jag vill hjälpa andra och det är något man klarar av samtidigt som man befinner sig i det hela. 

Anmäl
2014-03-06 21:46 #1 av: villavägen

Hoppas du finner kraft att hjälpa dejsjälv också! Att du hittar tillräckligt många goda skäl att ändra sitt liv/ beteende. Kramar

Anmäl
2014-03-08 13:10 #2 av: SaaraE

Tack :) Någon gång kommer det nog nå fram till mig också;)

Anmäl
2014-03-11 10:52 #3 av: sudniF

Hoppas också att du kommer få må bättre en dag. Hjärta

Anmäl
2014-03-14 00:48 #4 av: SaaraE

Tack, det var snällt sagt:)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.