måste bara skriva av mig lite..

2012-11-16 21:02 #0 av: travly

nu är jag där igen, efter att i några dagar ätit nästan lagom och tro att jag har nästan har lite kontroll så är hetsätningarna här igen, klarar verkligen inte att stå emot dem och jag känner mig så äcklig, vidrig, tjock, smutsig och svag. fan varför ska det vara så jäkla svårt? varför fortsätter jag trycka i mig mat när magsäcken och ångesten pressar på lungorna så jag knappt kan andas? skit skit skit. vill bara vara ifred, äta lagom för att leva och inte pendla mellan svält och hets och definiera mitt värde utifrån min vikt.

är det någon som kan ge mig ngt råd för hur man kan komma ur den här onda cirkeln?

Anmäl
2012-11-24 01:29 #1 av: MAMOGS

Har du sökt hjälp hos sjukvården för dina problem?

Anmäl
2012-11-26 17:57 #2 av: travly

ja, går hos psykolog sen några veckor tillbaka och väntar på tid för att få börja hos ätstörningsenheten också. den är väntan som är svår just nu, samtidigt som jag är rädd att jag inte är redo att förändras.

Anmäl
2012-12-21 13:11 #3 av: Viggen96

Jag finns om du vill ha stöd! Det är bara att höra av dig på meddelande. Du kommer klara detta vännen!

Anmäl
2012-12-22 01:04 #4 av: [Qimsid]

Det som verkligen hjälper mig... ha minimalt med mat hemma, gå och handla en gång i veckan och köp mat för hela veckan. Tänk att det ska fördelas och gå efter ett matschema som lyder frukost lunch middag och något mellanmål, som frukt.

Tänk att du inte kan gå och köpa mer mat, utan du har vad du har för den veckan. På så vis kom jag in i rätt rutiner.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.