Sajten

Medarbetare sökes

2014-01-09 11:51 #0 av: SaaraE

Ätstörningar ifokus är en sajt med över 500 medlemmar. Tyvärr är väldigt få aktiva. Många kanske inte vågar skriva inlägg eller artiklar med rädsla för att man skulle skriva om fel saker. Men sajten behöver er alla, just för att vi ska kunna ge alla de medlemmar som går in och läser ett bra underlag till fakta och svar på frågeställningar.

Att vara medarbetare på sajten kräver följande:

Skriva inlägg och starta diskussioner som kan få sajten mer levande samt svara på redan skapade trådar.

- Hålla koll lite koll efter olämpliga inlägg som skapas på sajten, allt för att få en så bra sida som möjligt

- Ha någon erfarenhet kring ämnet ätstörningar, intresse eller annat som du kan dela med dig av till medlemmarna.

Att vara medarbetare innebär inte att du är låst, tvingad att vara inne på sajten ett visst antal gånger per dag/vecka. Du behöver inte vara någon superskrivare som skapar artiklar på löpande band. Istället jobbar vi mot att få sajten aktiv och tillgänglig för andra. Tveka inte att höra av dig!Glad

Anmäl
2014-01-19 22:32 #1 av: litenvovve

Hoppas verkligen att Du hittar någon fin person som kan hjälpa dig. Vill väldigt gärna hjälpa till, men inte just nu, är på väg ut ur min anorexia på riktigt denna gång och detta kommer trigga igång mycket.

Kanske är det fler som tänker så och därför inte "vågar".
Stor kram till er alla och håller tummarna för att någon fin själ känner sig stark och ställer upp

Anmäl
2014-01-19 22:47 #2 av: SaaraE

Vad fint skrivet, tack:) Nu är det en tjej till som har anmält sitt intresse, så vi hoppas på att sajten ska komma igång igen. Vi behöver vara ett par stycken med så många medlemmar som det nu är på sidan.

Hoppas verkligen att du orkar ta dig ur anorexin en gång för alla. Det är ju inte värt att leva det livet med allt vad det innebär.

Styrkekramar till dig!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.