Övrigt

Prat och tjat, titta hit!

2014-01-23 00:12 #0 av: Lindb

Tänkte testa en grej här. En ny tråd för nattvandrare, svamlare, filosofer, tänkare, människor.

Det är fritt att bara svamla av sig i den här tråden.

Såg du något konstigt idag? Läste du något intressant i tidningen? Har du tappat bort något? Sitter du och kämpar mot någon destruktiv impuls? Behöver du råd om något som händer på jobbet/i skolan? Är det något du sitter och funderar på som du vill ha någon annans åsikt om?

Som det sägs i en väldigt bra film: Låt käftn glappa.

Anmäl
2014-01-23 00:15 #1 av: Lindb

Till att börja med sitter jag uppe fast jag inte borde, imorgon har jag behandling klockan 09.00 och jag vill inteeeeeeeee behöva gå upp!

Den som har tråkigt och sitter med natthumor kan jag rekommendera komikern Louis CK till förresten!

Anmäl
2014-01-24 02:35 #2 av: SaaraE

Två dygn senare sitter man själv uppe och inte kan sova, värdelöst. Har väl sina fördelar att vara sjukskriven - ingen skola eller jobb att behöva gå upp till. Men ändå, det är segt och jag har en förmåga att bara bli piggare och piggare för varje timme som går.

Svammel svammel stod det i tråden, ointressant fakta men här sitter i alla fall jag och fördriver tiden i mörkret, lampan krånglar;)

En ska nog gå upp nu istället, ta en dusch och dricka te för att sedan invänta morgon medicinen. En bra start så här på en fredag!

Anmäl
2014-01-25 22:09 #3 av: Miliathy

sitter här och mår skit pga råkat äta röd paprika som jag är allergisk mot :'( är dock inte så allergisk att jag måste till sjukhus eller ta medicin, utan det vara börjar klia och dra i slemhinnorna i munnen och näsan samt att mina kinder har svullnat upp, ser ut som en hamster :( :( :(

bra är hur som helst att min recovery går vägen just nu, och jag vill inget hellre än att bli frisk. yay!

Anmäl
2014-01-26 01:02 #4 av: Lindb

#3 Men åh, fan vad drygt :S Har du ingen antihistamin hemma? 

Yeeeeey! Kör på ba :D

Själv har jag precis kommit hem från en dejt, och nu kommer den jobbiga biten där man funderar över om man var "okej" eller inte.. Om personen vill träffas igen eller inte.. Om den endast vill ligga eller inte.. Om jag vill träffa personen igen eller inte..

Och jag ska fan inte vara den som hör av mig först. Evigt spel det här.

Anmäl
2014-01-27 14:47 #5 av: SaaraE

Vet du vad du kan göra med den tanken "duger jag eller inte". Lämna det till den personen eftersom att du ändå aldrig kan styra över det själv. Du är den du är och det är inte något som du ska ändra på för någon annans skull:)

Anmäl
2014-01-27 16:28 #6 av: Lindb

#5 Tack, det behövde jag höra.. Fick veta nu idag att han absolut vill ses igen, men bara som vänner. Jävla besvikelser om och om igen.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.