Övrigt

När du inte kan sova?

2014-01-30 04:46 #0 av: SaaraE

Förslag på vad ni gör när sömnen inte vill slå till? Har extrema problem att somna. Flera gånger i veckan är jag uppe hela natten, kan inte sova på dagen så det är inte det som är problemet. Jag bara kan inte somna. Går vaken i två dygn, sover en natt och så börjar det om.

Tips mottages gärna:)?

Anmäl
2014-01-30 19:15 #1 av: Lindb

Hemskt.. Passa på att läsa läsa läsa dom dagar det verkligen inte går att somna så att du kanske blir trött i hjärnan. Sedan brukar dom väl allmänt tipsa om fysisk rörelse under dagen, så att kroppen blir trött. 

Kan annars tipsa om ADSM-videos på youtube! Kolla in det! Jag har ett specifikt favoritklipp, men jag kommer inte ihåg nu om man får länka här..? Det är lite obehagligt i början när dom viskar, men man vänjer sig och njuter av det istället!

Anmäl
2014-02-05 14:55 #2 av: Josse5233

Hej! Oj, jag känner precis samma sak som du gör TS :/ Försökt med det mesta men utan resultat. Dock har jag märkt att det fungerar bättre att ha datorn och mobilen avstängd i ett annat rum, däremot kan jag titta på tv innan jag somnar utan problem. Läsa har jag försökt med men då "fastnar" jag i boken och fortsätter att läsa istället. :/

Hoppas att du hittar något som fungerar för dig! HjärtaBlomma

Anmäl
2014-02-05 15:18 #3 av: SaaraE

Tackar för tipsen:) Kan dock inte läsa ex. böcker eller tidningar då mina mediciner tillsammans gör att det blir grumligt och otydligt. Det är väl början på effekten att somna, men den liksom stannar där;)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.