Övrigt

Utmaningstråden

2014-02-13 15:58 #0 av: SaaraE

Tänkte att vi skulle ha en tråd där vi kan följa varandras utmaningar. Dela med dig av utmaningar som du strävar efter just nu och hur det har gått med dem.

Kanske kan din utmaning bidra med ideer till någon annan.

Nu kör vi mot en friskare liv!

Anmäl
2014-02-13 19:37 #1 av: Lindb

Nu har jag fått "utmaningen" från behandlingen att återinföra "farlig mat" i kosten för att göra det mindre känsligt. Det vill säga det som jag hetsätit, det som triggar hetsätning, det jag allmänt inte äter för att det är onyttigt osv. När vi fick den här uppgiften satt jag bara och stirrade, och ville egentligen därifrån eller bara skrika på hjälp.

För mig blir det ännu svårare då jag är allergisk mot massa saker, och det är sådana saker jag har hetsätit. Hur ska jag kunna avdramatisera saker som jag egentligen inte ska/borde äta på grund av allergin? Helst vill jag bara utesluta allt det här, och inte alls återinföra det i kosten, men vi alla vet ju hur det slutar när man har massa förbjudna saker. Jag förstår verkligen syftet med uppgiften. Men det är tufft.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.