Kroppens signaler

Underviktig men inte smal?

2014-02-21 19:18 #0 av: Kourtney

Idag fick jag höra att jag inte det smal ut alls, det är andra gången den här veckan. Samtidigt kämpar jag mot att gå upp till normalvikt. Hur tacklar ni sånt här? Något tips?

Vet såklart att jag inte borde bry mig om vad andra tycker, men min ätstörningen funkar inte riktigt så. Blir mycket svårare att gå emot ätstörningen när jag får höra sånt här..

Och samtidigt, hur tråkigt är det inte att folk tycker att man ser "normalstor" ut när man egentligen är ohälsosamt underviktig?

Anmäl
2014-02-22 18:12 #1 av: litenvovve

När jag hört sånt så har jag tänkt eller sagt till personen i fråga att sköta dig själv o skita i andra. Kanske svårt för en del men träna på. Samma sak när någon sagt att jag såg äcklig ut som skelett. Bara att skita i. Tyvärr det enda som hjälper tror jag så därför får man nog jobba med självkänsla o självförtroende. Någonstans måste man börja och skulle man ta åt sig av allt som sägs hade man varit rejält nertryckt.

Anmäl
2014-02-25 15:49 #2 av: Kourtney

Jo, får försöka tänka så, men är så svårt när självförtroendet är på botten.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.