Kroppens signaler

När rutinen bryts

2014-06-11 21:35 #0 av: MissFlisan

Jag tycker det är jättesvårt att hantera när vardagen inte är som vanligt! Jag har tex inte kunnat äta eller promenerat på hela veckan och nu har jag dessutom blivit sjuk så nu kan jag inte heller träna...

Dessutom så är min kropp upp och ner just nu eftersom jag precis trappat ut min antidepp. Så jag kan tänka mig att det är därför som hela kroppen och knoppen är lite labil.

Jag har fått/haft jätte mkt sug efter mat de senaste dagarna, som jag inte riktigt kunnat kontrollera, så det har varit jätte jobbigt! Nu är jag inte så hungrig länge och så fort jag äter så svullnar magen upp och jag känner mig tjock!!

Att jag inte kunnat träna på en vecka, haft världens sug och ätit mer än vanligt vissa dagar gör att det känns som att jag gått upp massor i vikt, vilket gör det jättesvårt!

Hur gör ni för att hantera maten när ni av olika anledningar inte kan röra er som vanligt eller när kroppen förtillfället inte svarar som den brukar?

Anmäl
2014-06-17 18:56 #1 av: SaaraE

Försöker tvinga mig själv till att bli en skalman. Ät och sov klocka...

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.