Jag behöver råd!

Att sluta spy

2014-10-10 22:54 #0 av: [ellen94]

Jag orkar inte med detta längre. Jag spyr varje dag mellan 1-6 gånger om dagen, hållt på så här i ca 1 år nu. Även om jag inte äter så spyr jag ändå för att min kropp skall vara helt "ren" så ingen vätska får finns i min kropp heller. Jag spyr automatiskt , behöver inte stoppa fingrar i halsen eller någonting.  Mår illa det första jag gör när jag vaknar.. Hur får jag detta att sluta? Hur ska jag stå emot? Jag har prövat nästan allt känns det som men ingenting hjälper.. 

Anmäl
2014-10-18 21:58 #1 av: SaaraE

Du måste ha hjälp!

Det var min första tanke. För det första lär din kropp vara väldigt skadad av det beteendet under så pass långt tid. Det kan rakt på sak vara farlig för kroppen at helt plötsligt sluta kräkas sex gånger om dagen när den är van vid det. Där måste du ta hjälp av sjukvården. Rent psykiskt sett, har du någon hjälp med det? Det låter som om du borde må väldigt dåligt?

Tror det bästa rådet man kan ge dig är att t hjälp, det behövs!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.